Wuyts BV

Draai uw telefoon om de website te bekijken

3D Ontwerp

Wuyts BV werkt met Vi-Soft 3D ontwerp software,zo kunt u in onze showroom op een 61 inch scherm meteen meekijken wat er allemaal mogelijk is in uw ruimte.

We kunnen met deze Vi-Soft 3D software alle sanitair van onze leveranciers op op de juiste verhoudings afmetingen in uw ruimte plaatsen ,zodat u een goed beeld kunt krijgen wat we van uw badkamer of keuken kunnen maken

Door de grote diversiteit in merken van tegels en sanitair, kunnen wij helaas maar een beperkte collectie aan u tonen in onze showroom,maar met behulp van de Vi-Soft 3D software kunt u alle mogelijkheden op ons grote scherm ervaren, en indien gewenst aanpassen aan uw wensen.

Wuyts BV verzorgt voor u renovaties van badkamers, toiletten, woonkamervloeren en alle andere voorkomende tegelwerkzaamheden.

Als u ons eens een ontwerp wil laten maken van uw badkamer , kunt u ons contacteren voor een afspraak,we zorgen dat we dan voldoende tijd voor u hebben , en een kop koffie klaar hebben staan.

Als u door ons een 3D ontwerp heeft laten maken en thuis het ontwerp nog eens wil doornemen , dient u Vi-Soft 3D Viewer geinstalleerd te hebben , U kunt dit deze software gratis Downloaden in .exe of als ingepakt Zip bestand als u hieronder op uw keuze klikt .

Vi-Soft Viewer ZIP bestand
Vi-Soft Viewer .exe bestand

VISOFT